The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie

9:30 AM

Assalamualaikum wbt.

Hola!

Haa, hari ni Ajim nak join satu giveaway yang dinjurkan oleh Mek Zumbie, one of blogger yang Ajim kenal sejak berkecimpung dalam dunia blogging ni. Jadi sebagai tanda persahabatan, Ajim nak support giveaway ni. Haaa korang pun jom join giveaway ni okay! 




As per requested dan syarat giveaway, untuk tahun 2017 ni, Ajim nak terus bekerja keras sebab Ajim pun baru je dapat kerja baru sejak Disember 2016. Untuk jadi blogger yang sentiasa aktif dan ada kelompok followers yang tersendiri, dan of course nak ramai followers! Tak gitu? Dan Ajim nak serius memikirkan masa depan, mungkin beli rumah pertama, kahwin dan sebagainya!

Jadi, jika ada followers Ajim nak join giveaway ni, klik banner kat atas okay!

Babai!

You Might Also Like

6 comments

  1. Salam perkenalan dari Kak Ana. Semoga semua azam Ajim dipermudah dan tercapai insyaAllah. Kak Ana dah follow awak balik. Do keep in touch in future entries. 👍

    ReplyDelete
  2. Goodluck ajim,all the bestt....balas kunjungan ..dari blog http://cikdylah.blogspot.my/2017/01/bloglist-februari-by-irazulkeffele.html
    Cik Dy dah follow blog ajim.harap follow back.

    ReplyDelete
  3. shout box tak keluar. komen kat sini je lah http://blogcikbelbel.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Good Luck Ajim, semoga tercapai semua misi 2017 :D

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Flickr Images